Wat een opbrengst!

Gisteren heeft Jonah (mbv van Arno en mij) heel veel geld opgehaald voor KIKA, namelijk €60,-!!! Wat een geweldig bedrag! Natuurlijk hebben we speelgoed verkocht, maar ook de armbandjes van Kanjers met Lef, gingen goed over de “toonbank”!
Op een gegeven moment kwam een moeder (Daniëlle) van een leerling uit mijn klas langs. Zij kocht ook een paar armbandjes en nam zich voor dat ze de armbandjes die wij niet verkochten, via haar verkocht mochten worden. Daniëlle heeft een schoonheidssalon (www.suzenzo) en hoopt heel snel de overgebleven armbandjes in haar salon te verkopen. Een superaanbod!! Wat ook heel bijzonder was om mee te maken, was dat er geregeld mensen ons gewoon geld gaven: voor het goede doel! Tevens hoefden veel kopers geen wisselgeld terug: voor het goede doel! Fantastisch!
Ik had bij een verkooppunt van de KIKA-beren 5 oranje beren afgehaald en hiervan hebben we er 3 verkocht. De overige 2 mogen weer terug en dat is ook erg fijn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voor Jonah en Celine duurde de ochtend lang genoeg. Jonah was de kassameneer en hij ging daar heel serieus mee om. Af en toe moesten we even zeggen dat de muntjes op het papiergeld moesten liggen, want we zagen ons al achter de briefjes aan rennen! Verder kregen we heel veel warme reacties en dat heeft ons enorm goed gedaan.

Vrijdagmorgen zijn Jonah, Celine en ik natuurlijk ook nog naar het ziekenhuis in Zwolle geweest. Jonah was vrij, dus we konden mooi ‘s morgens gaan. Tegen tien uur waren we bij het bloedprikken en meneer Waterham was snel aan de beurt. Daarna doorgelopen naar de derde verdieping en lekker in de speelkamer gaan spelen. Vol verbazing kwam dokter Martens om tien voor half elf zeggen dat de uitslagen al bekend waren. Dat was wel heel erg snel! De leuco’s waren aan de lage kant: 1,5 en er werd overlegd met Groningen wat er wel of niet gegeven moest worden. Prettig dat er dan altijd overleg is. Er werd besloten dat Jonah wel de volledige MTX via de VAP zou krijgen, maar dat we dit weekend geen Bactrimel hoefden te geven. Waarschijnlijk waren de waardes van de leuco’s zo laag, omdat Jonah wat verkouden is en we hopen dat het volgende week weer meer op het goede niveau is. Het HB is nog steeds prima (6,9), dus voor de laatste schoolweek is Jonah superfit!

3 Responses

  1. dikkie 1 juli 2014 / 21:59

    hallo
    dat is zeker een mooi bedrag super gedaan
    het armbandje hangt hier in de kamer
    je bent zeker een goede kassa man jonah dat hebben wij gezien in de winkels staan ze nog wel eens bedrukt te kijken of de dag al gauw om is maar jij had een big smile en met behulp van celine en papa en mama hebben jullie het klusje goed geklaard
    en dan nog een mooi aanbod van danielle jullie dag kon niet meer stuk
    en inmiddels is vast al wel gebleken hoe de stand ervoor staat
    deze week nog even afmaken en dan na de vakantie starten op je nieuwe school super man
    wij spreken elkaar zeker nog groetjes van ons voor jullie…..groetjes dikkie

  2. Bart Jan en Aart 2 juli 2014 / 16:14

    Hallo jonah,

    Na de trip met het vliegtuig ben ik een beetje achterop geraakt
    met het lezen van de blog. Zojuist tot 3 uur pakjes bezorgd, nu
    even thuis, en zo dadelijk om 16.15 weer naar Wageningen voor
    het bezorgen van de laatste pakjes van deze dag.
    Geregeld kom je hier ook acties tegen van organisaties die iets
    met kinder – kanker hebben. Soms vertrouw ik het niet.
    Pas als ze iets van Kika of de VOKK hebben dan wil ik wel luisteren
    en soms een euro geven
    Wij zijn donateur van VOKK en KWF. En hebben ook gezien
    hoeveel goeds ze doen. Ook Kika en Clinic Clowns en Make a wish
    stichting zijn goede doelen, die proberen iets goeds voor
    zieke kinderen te doen.
    Wat fijn dat het nog steeds de goede kant met je op gaat, Jonah!
    groetjes uit Doorwerth, Bart Jan en Aart Arie

  3. Myrthe 8 juli 2014 / 20:23

    Die leuco’s gaan ook wel steeds op en neer he, spannend elke keer weer. Ik vind het erg tof dat jullie je speelgoed verkocht hebben Jonah en Celine. Jullie hebben toch nog wel wat overgehouden he?! Ik hoop dat er een heleboel goeds wordt gedaan met de opbrengtst. Superkanjers!

Comments are closed.