Geknipt voor KIKA

Dat was lang geleden…een bezoek aan de kapper! Maar vandaag was het dan eindelijk weer eens zover. Met z’n drietjes (één van ons heeft een “thuiskapper”) zijn we vanmiddag op de fiets naar de kapper gegaan. Celine mocht als eerste en er ging bij haar een heel stuk af. Daarna Jonah…en hij had er zin in! Hij wilde op een grote mensen stoel zitten en dat mocht, nadat de kapster er een dik kussen op had gelegd. “Meneer, hoe wilt u het hebben?” Jonah keek me vragend aan, maar de kapster had meteen al een voorstel en Jonah vond het prima. Het knippen ging lekker snel en na afloop wilde Jonah heel graag glitters in zijn haar. Het was al een stoere vent, maar met dit korte koppie is het een héééle stoere vent!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gisteren heeft Jonah al mogen trakteren op school. Om kwart over tien kwam ik de klas binnen en Jonah mocht op zijn stoel gaan staan. Nadat hij verteld had waarom hij ging trakteren (na de vakantie gaat hij naar een andere school), mocht hij de kring rond. Alle kinderen hebben gesmikkeld van een heerlijk ijsje!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En dan nog even over aanstaande zaterdag. Jonah en Celine gaan op een kleedjesmarkt hier in onze wijk speelgoed verkopen. De gehele opbrengst gaat naar KIKA, dus ze hopen heel veel te gaan verkopen. Tevens zijn er (voor deze ene keer) weer armbandjes van Kanjers met Lef te koop. Kom dus allemaal zaterdag tussen half tien en half een naar Het Nieuwe Land in Het Onderdijks!
polsbandjes