Geen nieuws is goed nieuws

Al een tijdje is er geen nieuw blog verschenen. Dit komt omdat het heel goed gaat met Jonah en we er dan niet zo snel aan denken om iets op het blog te zetten. Dus: geen nieuws betekent in dit geval goed nieuws!

Vorige week hebben 3 van de 4 Waterhammen last gehad van buikgriep. Jonah was de enige die er door heen fietste en dat hadden we niet verwacht. Arno en ik waren erg bang dat Jonah ook het virus zou krijgen, maar blijkbaar krijgt hij door o.a. de Bactrimel genoeg weerstand. Dit was natuurlijk enorm fijn!

Afgelopen vrijdag zijn we weer naar het ziekenhuis in Zwolle geweest. We wisten van tevoren niet welke arts we zouden hebben, maar dokter Erik kwam de behandelkamer in. Hij voerde hele gesprekken met Jonah over lego en voor we het wisten was de chemo via de VAP gegeven en konden we weer gaan.

Nog een schoolweek te gaan en dan is het kerstvakantie. Jonah start die met een dexaweek, maar dat betekent dat de kerstdagen en oud & nieuw dexalooos zijn. Dat komt dus erg goed uit en we kijken dan ook lekker uit naar de feestdagen!

1 Response

  1. dikkie 15 december 2014 / 19:21

    hoi familie
    ja de griep doet goed zijn ronde
    gelukkig nog niet hier maar al wel lichtjes geland in de fam.spijkerboer enz. maar tot nu toe niet heftig
    fijn dat het goed gaat met jonah
    fijn vakantie en de gezellige feestdagen
    ik spreek jullie nog groetjes

Comments are closed.