Half uurtje Zwolle

Jonah, Celine en ik zijn vandaag weer naar het ziekenhuis in Zwolle geweest. Natuurlijk beide kinderen op de step en linea recta naar de speelkamer. Celine pakte enthousiast een spelletje uit de kast en die hebben we gelukkig 1x kunnen spelen. We werden namelijk al snel door verpleegkundige Petra gehaald en in het behandelkamertje kwam dokter Martens al vrijwel meteen binnen. Zij is vorige week weer begonnen na haar zwangerschapsverlof en van Jonah kreeg zij toen een mooi knutselwerkje van strijkkralen om haar te feliciteren met haar baby. Hier was ze erg blij mee!
Vandaag zag het bloedbeeld er goed uit (leuco’s 3,7 en HB 7,2), dus alles kon gewoon doorgaan. Een fijn idee dat Jonah de Bactrimel dit weekend krijgt, want er heerst nogal wat griep en verkoudheden rondom ons heen en alles wat Jonah daar een beetje tegen kan beschermen is mooi meegenomen.
De hele week hebben Jonah en Celine het erg leuk op school gehad. Dinsdag kwam de schoolfotograaf op school en daar is die mooie foto van, hier boven aan dit blog. Jonah mocht er zelf eentje uitkiezen en deze vond hij zelf de mooiste. Celine vond de fotograaf te spannend en helaas heeft hij van haar geen kiekje mogen nemen.
Verder zijn het rustige weken geweest. Jonah gaat elke woensdag met enorm veel plezier naar muziekles en verder speelt hij graag met een vriendje een spelletje op de tablet of gewoon “ouderwets” aan tafel.
Nu weekend en daar gaan we lekker van genieten!

2 Responses

  1. corrie de waal 25 januari 2015 / 19:39

    Wat fijn dat er ook positieve berichten zijn. en de schoolfoto is erg mooi geworden.
    Je staat er goed op Jonah.

  2. dikkie 31 januari 2015 / 14:56

    ja heerlijk he de sneeuw geweldig
    fijn dat het goed gaat
    mooie foto jonah
    en celine gaat er vast de volgende keer op
    fijn weekend groetjes

Comments are closed.