Een fijne dag

Het is voor ons alle 4 vandaag een fijne dag geweest. Rond half 12 waren we met het gezinnetje weer eens lekker compleet. Celine had er gisteren grote moeite mee dat ze niet mee mocht naar het ziekenhuis. Ze vindt het bij de oppas Yvonne altijd geweldig op dinsdag, maar ze had gisteren geen zin om daar heen te gaan en wilde mee naar het ziekenhuis. Dit is op zo’n moment heel vervelend en je voelt je hier behoorlijk rot bij. Eenmaal bij Yvonne ging ze meteen bij haar op schoot zitten en was het direct goed, maar je rijdt dan wel met een dubbel gevoel naar Zwolle. Je wilt bij beide kinderen zjn, maar dat kan nou eenmaal niet. Echt niet leuk!

Dus hadden we besloten om Celine vandaag mee te nemen en dan te kijken hoe het zou gaan. Mocht het hier op de kamer niet lukken, dan zou Arno terug naar huis gaan. Maar dit is niet aan de orde geweest. Celine heeft zich prima vermaakt met punten slijpen, spelen met een klein poppenhuis, tv kijken zonder geluid en lekker wat stoeien met papa.

Jonah heeft vanmorgen tot 9 uur geslapen en is de hele dag opgewekt geweest. Lekker op bed met de lego gespeeld en tv gekeken. Het is al weer een heel ander ventje dan een paar dagen geleden. Tevens heeft hij vandaag veel geplast en hij ziet er al veel minder ” opgeblazen” uit.
Rond 1 uur kwam de afdelingsarts langs. Hij had goed nieuws: de lever heeft 3 belangrijke functies en deze doen het bij Jonah allemaal goed. Dat was heel fijn om te horen. Nu wordt Jonah zijn ontlasting nog onderzocht, maar de arts verwacht daar eigenlijk geen rare dingen van. Morgen wordt er bij Jonah weer bloed geprikt om te kijken hoe het met het afweersysteem is en wie weet, mag Jonah dan voor het weekend naar huis. Laten we er niet te hard op hopen, maar stiekem doen we het wel een beetje!

Er is vandaag ook bezoek geweest: eerst kwam juf Sabine langs. Daar keek Jonah erg naar uit. Ze nam een mooie slinger mee die de kinderen uit de klas hadden gemaakt en die hangt hier nu prachtig in de kamer. Tevens kreeg Jonah 2 doosjes met……….inderdaad lego! Helemaal goed natuurlijk!

Om 4 uur kwam viendje Jacco met zijn moeder en broertje op visite. Ik had begin van de week aan Jonah gevraagd welk viendje ik eens zou vragen om langs te komen. Dat was Jacco natuurlijk! Het was erg leuk dat er voor Jonah lekker wat afleiding was en voor Arno en mij was het heel prettig om te kunnen praten met andere volwassenen.
En zo ging deze woensdag eigenlijk best snel voorbij.
Jonah is om 7 uur gaan slapen en we hopen dat het wederom een goede nacht gaat worden.

1 Response

  1. Myrthe 6 februari 2014 / 15:08

    duimen voor een goede nacht. als ik lees dat er al een volle duimen-kaart is (weliswaar nét iets anders, maar toch) lijkt me dat wel goedkomen. Wat super trouwens dat Jonah kiest voor de bioscoop (ik weet natuurlijk niet wat er allemaal te kiezen was), iets met het gezin, zo lief!

Comments are closed.