Ruggenprik gelukt!

Gisteren hebben velen van jullie wellicht het blog in de gaten gehouden, om te zien of er nieuws op kwam. We zijn domweg vergeten om gisteren een berichtje te plaatsen, dus nu maar even snel de laptop gepakt.

Gisteren heeft Jonah een ruggenprik onder narcose gehad en dat is prima gegaan.  We waren om 12 uur op de poli en om 2 uur werd Jonah op de ODBC geroepen. De ruggenprik ging snel en goed en een kwartiertje later werd Jonah op zijn bed weer op de uitslaapkamer terug gereden. Al vrij snel kwam Jonah bij en wilde graag wat drinken. 2 Glazen Yoki gingen er goed in. In eten had Jonah niet zo’n trek, maar dat heeft hij ‘s avonds thuis goed ingehaald (de vlindermacaroni smaakte hem gelukkig goed).
Jonah heeft ruim een uur plat op zijn rug gelegen en dat kostte hem geen moeite. Dat was weer zo fijn! Na dat uur heeft eerst een verpleegkundige gekeken of er bij Jonah op zijn rug lekkage was, maar dit was gelukkig niet het geval. Wat een opluchting dat het verbandje nog droog was!
Al vrij snel hebben we onze spullen gepakt, Jonah in de kinderwagen gezet (wat een fijne bijkomstigheid dat hij daar nog in past!) en terug naar de auto gelopen.
Celine was deze dag bij Yvonne en had zich prima vermaakt. Met 2 staartjes op haar hoofd kwam ze naar de deur gerend en blij ging ze mee naar huis.
Na een goede nacht, werd Jonah met hoofdpijn wakker. Waar dit nou weer van kwam?? De hele dag heeft Jonah hier last van gehad, maar gelukkig had hij tijdens afleiding er minder pijn van. We zijn vanochtend lekker bij Tijn en Koen geweest. 2 Vriendjes (beide dezelfde leeftijd als Jonah en Celine) en ik heb lekker met Willemien kunnen kletsen. Alle 3 hadden we het erg naar ons zin en de tijd vloog voorbij. Na een “boks” zijn we naar huis gegaan en hebben een rustige middag gehad. Toch bleef Jonah last van hoofdpijn houden en slaapt hij op dit moment (21.00 uur) nog niet. Heel zielig en we hopen maar dat hij met de paracetamol die hij zojuist (weer) heeft gekregen snel in slaap zal vallen.

3 Responses

  1. Hans en Marloes Louwerse 18 juli 2013 / 00:23

    Lieve luitjes,
    wat een fijn bericht om te lezen dat dit keer de ruggenprik goed gelukt is,
    Sneu dat Jonah weer zo’n hoofdpijn heeft maar wie weet als je dit berichtje leest deze weer over is. We duimen ervoor.Ook fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad.Jonah en Celine fijn gespeeld en voor jou Astrid ook heerlijk om eens lekker ontspannen te kunnen kletsen en koffiedrinken.Inderdaad kijken we iedere dag naar het blog en leven met jullie mee.We blijven ons verbazen wat een kanjer Jonah is.Hij moet toch nog 5 jaar worden en ondergaat alles zo flink!
    Jullie zijn in onze gedachten en voor allemaal een dikke knuffel,
    Hans en Marloes.

  2. Myrthe 22 juli 2013 / 13:51

    Lieve jullie,

    Is het uit te houden met de warmte? Ik hoop dat het wel lekker zonnig (misschien iets minder warm?) blijft in jullie tuin en in jullie hoofd. Positief blijven! Mocht het dit jaar er niet in zitten om op vakantie te gaan, dan lekker een badje opzetten en in de tuin spelen? Kan net zo goed als vakantie voelen! Ik wens jullie ontspanning en genieten van kleine dingen, maar dat gaat zo te lezen al heel goed. Dikke knuffel voor allemaal,

    Myrthe

  3. Hilde en Tim de Vries Knibbe 22 juli 2013 / 23:54

    Ha familie, Even een reactie van ons. Wat hebben we een bewondering voor jullie alle 4 hoe jullie met de ziekte van Jonah omgaan. Jullie hebben geen keus en gaan gewoon door en weten het zo goed te verwoorden in jullie blog. Ik kan alleen maar weer zeggen: we denken aan jullie en leven met jullie mee.
    Liefs Tim en Hilde

Comments are closed.