En we gaan nog niet naar huis…

Helaas, vanmiddag om half 5 hebben we te horen gekregen dat de chemo MTX Jonah zijn lichaam nog niet voldoende verlaten heeft. Dit betekent dat er verder gespoeld gaat worden en morgen wordt er dan weer bloed geprikt om te kijken of de chemo dan wel voldoende afgevoerd is. Afwachten dus.

Jonah en Celine hebben zich vandaag prima vermaakt. Jonah mocht de kamer af en dus ging hij met de grote stang waar een grote zak ” doorspoelwater”  aan hangt de afdeling over. Hij vond dat wel erg leuk. Eerst eens kijken waar alles was: keuken, spoelkeuken waar de plasflessen etc heen moeten, linnenkamer, toilet voor papa en mama en dan eindelijk de speelkamer. Hier hebben we lekker een tijd vertoefd en vanmiddag ook weer een hele tijd. Wel heel fijn om niet de hele dag in dezelfde kamer te hoeven zitten.
Verder zit Jonah heel veel op de tablet, dus dat wordt straks thuis weer flink afkicken.

We hebben het idee dat alle verpleegster wel weg zijn van Jonah. Hij heeft lekker wat praatjes, stelt vragen en kan natuurlijk best ondeugend kijken met die donkere ogen van hem. Elke ochtend hebben de verpleegsters overleg met de dienstdoende oncoloog. Diegene van gisteren was dezelfde als die vrijdag Jonah heeft onderzocht en bij Jonah de VAP heeft aangeprikt en hij had tegen de verpleegster gezegd dat Jonah het leukste jongetje van de afdeling was. Dan ben je als ouder toch wel heel trots hoor!

3 Responses

  1. dikkie spijkerboer 11 augustus 2013 / 22:56

    Hoi lieve familie
    Hopen dat jullie morgen wel naar huis kunnen
    Celine is ook wel echt een dametje,grappig om te horen hoe zij het onder gaat
    En jonah verdient de komplimentjes die hij krijgt heel lief dat hij zo n toppertje is en dat velen dat ook vinden
    Veel liefs uit ijsselmuiden xxxx

  2. Yne 12 augustus 2013 / 21:47

    Gelukkig dat jullie al een beetje voorbereid waren, maar wel balen voor jullie alle vier. Enne … van dat leukste jongetje … dat wisten jullie toch al lang …?:) Fijn he! Liefs van ons, Yne.

  3. Opa Wim en Oma Nel 12 augustus 2013 / 21:53

    Maar wij als opa en oma zijn ook heel erg trots dat we zo’n dappere kleinzoon hebben, hoor! En zeker, als je die donkere kraaloogjes ziet smelt je… Tot gauw in Heerhugowaard lieverds.

Comments are closed.